Начало > Професионално почистване

Професионално почистване в Бургас и региона

В основата на една здравословна, уютна и предразполагаща към живеене среда, е чистата такава. Хигиената трябва да бъде поставена на висок пиедестал както на места, където прекарваме времето си за кратко, така и вкъщи.

От почистваща фирма Микра 22 предлагаме професионално почистване в региона на град Бургас, а цените на които работим и извършваме своите услуги, са повече от отлични.

Абонамент с Микра 22

Тук сме, за да направим живота ви по-лесен

Замисляли ли сте се колко много време и усилия изискват почистващите дейности, като бърсане на прах и под, измиване на прозорци, пране на мебели, дезинфекция на банята и тоалетната? Премахването на дълбоки замърсявания, миризми, петна и други?

Освен че е трудоемка задача, изискваща много от времето ви, понякога може да се окаже и непосилна, ако не разполагате с подходящи препарати, почистващи пособия и техника.

От Микра 22 сме тук, за да направим животът ви по-лесен – ще почистим вместо вас!

Абонаментно Почистване

Доверете се на фирма за почистване с дългогодишен опит в България и чужбина

Ние сме експерти в професионалното почистване на домове и работни обекти от различен тип, като спазваме точните изисквания и нужди, поставени от клиентите ни, отговарящи на стандартите за качество.

Дългогодишен опит

Дългогодишен опит в почистването не само в България, но и в чужбина

Отговорност

Екипът ни е съставен от отговорни кадри, които извършват задачите си с внимание към детайла

Специално оборудване

Всички професионалисти имат опит в работата със скъпоструващо специално оборудване, техника и препарати

Най-търсените услуги в областта

Не спираме да се развиваме и да представяме най-търсените услуги в областта – пране на мека мебел, килими, мокети, тапицерия на коли. Предлагаме още и складиране на мебели, покъщнина, малки превозни средства и други.

Обработка

Извършваме обработка на различни видове повърхности;

Какво да очаквате от нас?

Професионални екипи с професионално оборудване

За премахване на замърсявания от разнороден тип и с различна степен на сложност, ние използваме професионално висококачествено оборудване, което да ни помогне да преобразим дори най-замърсените обекти в приветливи и чисти места.

По предварителен график

В кои региони почистваме?

Фирма Микра 22 е съставена от квалифициран екип, извършващ професионално еднократно или абонаментно почистване на апартаменти, къщи, складове, търговски обекти, офиси и други. 

Работим в град Бургас, както и околните известни региони – Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър, Ахелой, Поморие, Равда и Кошарица. Ако сте в някой от посочените райони и се нуждаете от цялостно преобразяване – не се колебайте да ни потърсите.

Абонамент с Микра 22

Всички наши услуги от категорията

Абонамент с Микра 22

Региони на дейност извън Бургас

Call Now Button