Начало > Професионално почистване > Почистване на жилищни входове

Почистване на жилищни входове в Бургас и региона

Добре дошли в Микра 22 – където се грижим за вашия жилищен вход с изключително внимание.

Ние не само почистваме вашия вход, а създаваме приятна атмосфера, в която да влизате в дома си с усмивка. Разчитайте на нас да направим входа ви чист и приятно ухаещ. Изберете Микра 22 за персонален подход към чистота и комфорт във вашата сграда!

Абонамент с Микра 22

Търсите ли чистачка за входове на абонамент?

Първото нещо, което виждате, когато посетите жилищен блок, са общите части. В голям процент от случаите, точно входовете се явяват най-неприветливи и неподдържани, което може да повлияе вашето първо впечатление и комфорт.

Мръсни площадки и стълбища, застояла миризма и асансьори в лошо състояние. Познато ли ви е?

С професионалното почистване, което от Микра 22 ви предлагаме, ще забравите за тези неприятни обстоятелства, без да ви се налага да влагате дори минута от времето си за целта.

Гаранция за качество!

Чисти входове, чисти домове

Жилищните общи площи са това пространство, което свързва външната и домашната среда. Именно там е бариерата, която следва да бъде поставена, за да предпазите дома си от замърсявания.

Когато стълбищата, асансьорите, общите части и площадките са мръсни, много лесно можете да пренесете това замърсявания и в дома си. В резултат на това, колкото и добре да поддържате хигиената в домашни условия, ефектът от това няма да се запази дълго.

Освен неприятно чувство, това може да застраши здравето ви. Неефективното поддържане на хигиената може да бъде предпоставка за развитие на бактериални инфекции, пренасяне на болести, както и поява на паразити и инсекти от различен вид.

Чистите жилищни входове са в пълна зависимост с добре поддържаната хигиена в домашни условия. Това целим да ви осигурим и ние от Микра 22 – чистота навсякъде и по всяко време.

Абонаментно Почистване

Какво включва професионалното почистване на жилищни входове?

За да бъдете сигурни, че искате да се възползвате от професионално абонаментно чистене на общи площи, трябва да бъдете запознати какво всъщност представлява това и какви услуги включва:

Измиване

Измиване на жилищните общи части, включващи асансьора, стълбищата, около входните врати, площадките;

Замърсване

Забърсване на парапети и премахване на паяжини;

Дезинфекция

Дезинфекция на всякакви повърхности с професионални препарати за дълбоко почистване и премахване на замърсявания от различен тип.

Абонаментно почистване на входове в Бургас и региона с Микра 22

Предлагаме ви гъвкавост, професионализъм, стриктно изпълнение на работните задачи. След безплатен оглед на обекта ще получите конкретна оферта, като при големи квадратури определянето на цените е индивидуално.

Изготвяме предложенията ни с цел да ви бъде удобно – ще уговорим дата и час, които ви удовлетворяват. 

Осигурете си блестяща чистота за много по-добро здраве!

Възползвайте се от атрактивните ни цени и доверете грижата за хигиената във входа на Микра 22!

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.