Пренасяне на мебели в Бургас и региона

От едно жилище в друго, от офис в друг, от търговски обект в нов – чака ви преместване на обзавеждане, много време и усилия. Освен ако не се доверите на професионалисти, които да ви отменят в тази трудоемка и много ангажираща задача, изискваща специален транспорт, много сили и търпение.

Бързо, Лесно, Качествено!

Лесно преместване на мебели

От транспорта и почистваща фирма Микра 22 ви предлагаме превоз и преместване на мебели от и до посочен адрес, като можете да се възползвате дори и от монтажа и демонтажа им. Потърсете ни и се възползвайте от достъпните цени.

С нашите специализирани бусове, преместването на малко и голямо обзавеждане е като детска игра. Опитните ни хамали ще се справят с всякакви поставени от вас задачи според индивидуалната оферта, която сме ви изготвили.

Изберете нашите специалисти!

1. Пренасяне на жилищни мебели

Предлагаме услуга за товарно-разтоварни дейности, доставки на модули и електроуреди до частни домове. Правим предварителна подготовка с цел безопасност, като опаковаме всичко по професионален и солиден начин.

Отговорност към клиентите

2. Решения за преместване на офис мебели

От фирма Микра 22 ви предлагаме монтаж и демонтаж на офисно обзавеждане, опаковане и транспорт до посочен от вас адрес.

Как работим?

Разглобяване, опаковане, транспорт и сглобяване на мебели

Избирайки да се доверите на нашите професионални услуги, вие получавате мултифункционалност, отговорност, надеждност и безопасност по изпълнение на следните задачи:

Разглобяване и сглобяване

За да транспортираме вашето обзавеждане от началната до крайната точка, посочени от вас, ще приведем мебелите във фабричен вариант, а после ще ги сглобим. За целта използваме първокласни инструменти и разполагаме с необходимите умения, за да съхраним функционалността и вида на поверените от вас принадлежности;

Опаковане

За да бъдем сигурни, че по време на превоза вашите притежания ще бъдат неприкосновени и няма да бъдат подвластни на външни влияния и фактори, ще ги опаковаме прилежно посредством опаковъчно фолио;

Транспорт

Преместването на обзавеждането ви се извършва по безопасен и удобен начин посредством товарен автомобил, който се управлява от нашите професионалисти;

Складиране

Складиране на мебели, покъщнина, аксесоари, транспортни средства, като мотоциклети, велосипеди, скутери, електроуреди и други;

Ценоразпис

Ценоразпис в зависимост от индивидуална изготвена оферта.

Персонализирани оферти за превоз на мебели с Микра 22

От фирма Микра 22 ви предлагаме опаковане, пренасяне и превоз до жилища и офиси със специализиран транспорт – бусове. Предлагаме ви професионална работа, извършена от екип отговорни хамали, които да се погрижат за неприкосновеността на всяко едно ваше малко или голямо притежание.

Свържете се с нас, за да получите персонализирана оферта, в зависимост от обема на принадлежностите, които искате да бъдат транспортирани, разстоянието и други важни особености. Свържете се с нас и се възползвайте от изгодните ни цени.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button