Начало > Транспорт и пренасяне

Товарно такси и пренасяне в Бургас

Случвало ли ви се е да трябва да се пренесете? Независимо от един дом в друг или преместването на офиса на друго място, цялото това пренасяне на багажи води до умора, изтощение и загуба на време. Микра 22 е тук, за да помогне!

Професионални услуги

Транспорт и пренасяне

Спестете си неприятната част от пренасянето, като се доверите на опита и професионалните транспортни и хамалски услуги, които от фирма Микра 22 предлагаме. Вложете времето и усилията си в нещо по-приятно и ползотворно и се възползвайте от предложението ни за помощ на много изгодни цени.

За безопасното превозване на доверените ни от вас товари, ние използваме поддържани превозни средства, като бусове, микробуси и камиони в пълна изрядност.

Доверете се на Микра 22

Гарантирана точност и надеждност

Ние сме изрядни, работим само с професионалисти, доказали се с опит и постоянство и целим безупречно изпълнение на всяка задача. Изпълняваме уговорените дати и часове и пренасяме вещите ви експресно и безопасно спрямо точно формулиран график.

Индивидуални логистични решения в Бургас и района

Предлагаме ви:

Гъвкавост в условията

Можем да доставяме до различни адреси, жилища, офиси, складове и други обекти. Освен това наборът от услуги за транспорт и пренасяне са почти неограничени – от малки електроуреди до големи мебели или музикални инструменти;

Безопасност

Извършваме и професионално опаковане на вещите ви, като техника и мебели, с цел да запазим целостта и функционалността им в непокътнат вид.

Товарно такси

Извършваме транспорт и пренасяне със собствен специализиран превоз. Нашите бусове са достатъчно големи и обширни за съхраняването дори на по-обемни вещи;

Удобство

Изготвяме ви предварителна индивидуална оферта след извършена безплатна консултация, в резултат на което ви съставяме изгодно предложение;

Качество и бързина!

В кои райони превозваме и пренасяме?

Предлагаме ви товарно такси с професионални хамали в района на град Бургас и региона – Слънчев бряг, Св. Влас, Несебър, Ахелой, Поморие, Равда и Кошарица. Потърсете ни и ще изготвим най-добрата за вас оферта.

Абонамент с Микра 22

Всички наши услуги от категорията

Абонамент с Микра 22

Региони на дейност извън Бургас

Call Now Button