Начало > Професионално почистване > Пране на бебешки колички

Пране на бебешки колички в Бургас и региона

Родителите винаги се грижат за здравето и безопасността на своите малки съкровища. Важно е да се обърне специално внимание на хигиената на бебешката количка, където децата прекарват значително време. Също така, трябва да помислим и за родителите, които отделят огромно количество време и грижи за отглеждането на своите малки деца.

Бързо, Лесно, Качествено!

Пране на детски колички

Искате да почистите и дезинфекцирате бебешката количка бързо и ефективно, за да осигурите здравословна среда за вашето дете? Ние от Микра22 сме тук, за да ви предоставим професионално решение, което ще ви осигури спокойствие и сигурност. Детето Ви заслужава най-доброто, и ние сме тук, за да го предоставим.

Нашата методика включва използването на специален уред с пара, който гарантира, че 99,99% от микробите и бактериите се премахват безопасно и ефективно. За по-упорити петна и замърсявания, ние прилагаме биопрепарати, разработени специално за борба с тях.

С внимание към детайла!

Бонус-подарък от Микра22 за вас и вашето малко чудо

Ние ценим вашето време и усилия, и заради това ще вземем бебешката количка от вашия адрес по предварително уговорен ден и час и я ще ви я доставим отново чиста, суха и дезинфекцирана в рамките на същия ден. С нашата услуга вие спестявате време и се наслаждавате на удобство, без да се нарушава комфортът на вас и детето Ви.

Предоставяме услугата в Бургас и региона – Несебър, Слънчев бряг, Равда, Поморие, Свети Влас, Елените, Кошарица.

40 лв.

/ Пране на бебешка количка

Свържете се с с нас за допълнителна информация!

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button