Начало > Професионално почистване > Почистване в Слънчев бряг

Професионално почистване в Слънчев бряг

Добре дошли в Mikra 22 – правилният избор за висококачествени почистващи услуги в Слънчев бряг! 

Изживейте удоволствието от безупречната чистота в Слънчев бряг с фирма Mikra 22 – съчетание на стил и професионализъм.

За комфорт и перфектна чистота, резервирайте сега и преобразете вашия имот!

Еднократно основно почистване в Слънчев бряг

Преоткрийте красотата на вашия дом с еднократното основно почистване от Mikra 22 в Слънчев бряг. С професионални методи и екологични препарати, всеки ъгъл ще заблести от чистота.

Пране на дивани и матраци в Слънчев бряг

Освежете вашата спалня или всекидневна с услугите за пране на дивани и матраци от Mikra 22. Нашият процес ефективно премахва прах и алергени, оставяйки пространството ви чисто и уютно.

Пране на килими и мокети в Слънчев бряг

Върнете блясъка на подовете си с услугите за пране на килими и мокети. Този методичен процес елиминира петна и възвръща свежестта и цветовете на вашите подови настилки. Освежаване на дома с Mikra 22! Резервирайте сега за непревзойдена чистота.

Пране на тапицерия на коли в Слънчев бряг

Поддържайте вашата кола в идеално състояние с услугите за пране на тапицерия на коли. Този процес включва задълбочено почистване и дезинфекция, осигурявайки свежест и хигиена в превозното ви средство.

Пране на бебешки колички в Слънчев бряг

Предлагаме специализирано почистване на бебешки колички, включващо внимателна дезинфекция, за да осигурим безопасна и чиста среда за вашето малко съкровище.

Почистване на домове в Слънчев бряг

Превърнете вашия дом в символ на чистота с услугите на Mikra 22. Включват задълбочено почистване, дезинфекция и освежаване на всяко кътче.

Почистване на жилищни входове в Слънчев бряг

Гарантираме, че вашият жилищен вход ще изглежда безупречно. Почистването включва детайлно отстраняване на мръсотия и поддържане на приветлив външен вид.

Почистване на офиси в Слънчев бряг

Изберете Mikra 22 за почистване на офиси, където стилът и професионализмът са ключови. Обхваща обстойно почистване на работните пространства и дезинфекция за идеална работна среда.

Почистване след ремонт в Слънчев бряг

Оставете следите от ремонта в миналото. Услугата включва премахване на строителни отпадъци и почистване на следите от работа, възвръщайки чистотата и свежестта на вашето пространство. Открийте пътя към идеалната чистота с Mikra 22! Резервирайте почистваща услуга в Слънчев бряг сега!  

Абонаментно почистване след туристи в Слънчев бряг

Подгответе вашето място за следващите наематели с нашите абонаментни услуги. Включва бързо и ефективно почистване, за да бъде вашата къща за гости, апартамент или хотел винаги в перфектен ред.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button