Преместване на дома

Преместването от едно в друго жилище е много вълнуващ момент от живота на всеки човек, но е съпроводен с куп неприятни отговорности и ангажименти. Една от най-неприятните задачи е пренасянето на всички багажи и вещи.

Бързо, Лесно, Качествено!

Преместване на дома

Понякога освен неприятно, може да бъде и проблем, защото в повечето случаи хората не разполагат с превозно средство, което е достатъчно голямо, за да предлага възможност за съхранение на много обемни принадлежности. Няма проблем!

От Микра 22 искаме да ви спестим целия дискомфорт, усилия и неприятности по преместването на дома, като ви предложим професионални транспортни услуги. Доверете ни се за изготвяне на индивидуални оферти на много изгодни цени.

Изберете нашите специалисти!

1. Преместване на дома без стрес

Организацията, пренасянето, опаковането на багажа при изнасяне и преместване в нов дом е сложна задача, съпроводена с умора, стрес и ангажименти. Отървете се от неприятните емоции като ни се доверите. От Микра 22 ще се погрижим за вашето спокойно и безопасно транспортиране на всички желани вещи от точка А до точка Б. Насладете се на новия си дом без стрес.

Отговорност към клиентите

2. Опция за разглобяване на мебели

Освен да пренесем вашите притежания, ние предлагаме и допълнителна възможност, която ви спестява време и усилия – сглобяване и разглобяване на мебели.

По-големите модули от обзавеждането, като маси за хранене, дивани, секции, етажерки, спални, бюра и други, са по-трудно за съхранение и преместване. Затова нашите професионални хамали ще ги разглобят на части, след което ще възвърнат цялостния им облик в новия ви дом.

Допълнителни услуги!

3. Услуги по опаковане и разопаковане

За да се уверим, че техниката, мебелите и други по-чупливи и лесно раними принадлежности ще бъдат неприкосновени и напълно обезопасени, ние извършваме опаковането им посредством специални материали, като здраво опаковъчно фолио, кутии и кашони.

При преместването и стоварването им на посочения адрес в новия дом ще ги разопаковаме.

Транспортни услуги!

4. Транспорт до близка и далечна точка

Предлагаме ви транспорт не само за град Бургас, но и за районите Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Равда, Ахелой, Кошарица и Каблешково. Доверете ни се за близки и далечни разстояния, като от своя страна гарантираме обезопасеност на всяка поверена вещ и благополучното ѝ пристигане на посочен адрес.

Как работим?

Решения за съхранение

Не разполагате с достатъчно свободно място, където да съхранявате вашия багаж по време на ремонт или смяна на жилище? От Микра 22 сме помислили и в това направление. Предлагаме ви възможност за складово съхранение при следните особености:

Възможност за достъп

Възможност за достъп при предварителна заявка, като работното време на склада е от понеделник до събота в диапазона между 8 ч и 18 ч;

Ценоразпис

Ценоразпис в зависимост от индивидуална изготвена оферта.

Складиране на мебели

Складиране на мебели, покъщнина, аксесоари, транспортни средства, като мотоциклети, велосипеди, скутери, електроуреди и други;

Преместете се лесно с Микра 22

Преместването на дома винаги е съпроводено с много усилия от страна на живущите. Ние, от фирма Микра 22, искаме да ви спестим част от отговорностите, като поемем транспорта на целия ви багаж за град Бургас и околните райони.

Екипът ни се състои от отговорни хамали с богат професионален опит и разполагаме със специализирани транспортни средства с голяма площ аз съхраняване на големи и малки предмети – бусове.

Потърсете ни, за да ви изготвим индивидуална оферта.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button