Начало > Професионално почистване > Почистване в Несебър

Професионално почистване в Несебър

Приветстваме ви в Mikra 22, вашето място за сияйна чистота в Несебър! За нас е удоволствие да донесем блясък и порядък във вашия дом или офис.

Не чакайте, резервирайте сега и преобразете своето пространство в идеална среда за живот или работа!

Еднократно почистване до съвършенство в Несебър

Преобразете вашето жилище с нашата услуга за задълбочено еднократно почистване. Ние се грижим всяко кътче да заблести, използвайки еко-препарати и обръщайки специално внимание на всеки детайл за безупречен завършек.

Пране на мека мебел в Несебър

Подарете нов живот на вашите дивани и матраци с нашите услуги за пране, използвайки висококачествени средства, които ефективно премахват прах и алергени за здравословен дом.

Пране на килими и мокети в Несебър

Освежете вашия дом с нашите услуги за пране на килими и мокети. Ние възстановяваме тяхната красота, като премахваме петна и възвръщаме оригиналните им цветове и текстури.

Преобразяване на автомобилна тапицерия в Несебър

Позволете ни да поддържаме интериора на вашата кола в отлично състояние с нашата услуга за пране на тапицерия (седалки), като осигурим качествено почистване и свежест във вашето превозно средство.

Пране на детски колички в Несебър

Нашите процедури за почистване на детски колички включват използване на хипоалергенни препарати и дезинфекция, за да осигурим здравословна и безопасна среда за вашето дете.

Почистване на домове в Несебър за истински уют

Mikra 22 гарантира чистота и уют във вашия дом, използвайки методи като прахосмукиране, миене на подове и дезинфекция, за да създадем чиста и уютна обстановка.

Почистване на жилищни входове в Несебър

С нашия професионализъм и внимание към детайла, ние преобразяваме входните пространства, като гарантираме чистота и приятна атмосфера.

Почистване на офиси в Несебър за перфектен бизнес образ

Оформете своя бизнес образ с нашите услуги за почистване на офиси в Несебър.

Абонаментно почистване след туристи в Несебър

С нашите абонаментни услуги вашият дом ще бъде перфектно подготвен за следващите наематели. Предлагаме цялостно почистване, смяна на спално бельо и дезинфекция.

Почистване след ремонт в Несебър

Оставете на нас да се погрижим за вашия дом след ремонт, като премахнем почистим петната от боя и прахта за готово и блестящо пространство.

Открийте чистотата и уюта с Mikra 22! Резервирайте сега и преобразете своя дом!

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button