Преместване на техника

Голяма роля в живота на човек заемат електроуредите – бяла техника, кухненски уреди, компютри и други. Те са важни, помагат във всеки аспект от човешкия живот, а лишаването от тях е немислимо.

Бързо, Лесно, Качествено!

Преместване на техника

Поради тяхната важност е наложително да помислите за неприкосновеността им, особено при транспортирането им от една до друга точка.

Ако се премествате, имате нужда от транспортирането на вашата електротехника – доверете ни се. От Микра 22 гарантираме за професионалните ни услуги и безупречното изпълнение на поставените задачи. Възползвайте се от атрактивните ни цени.

Как работим?

Преместването на вашите уреди е наша отговорност

Избирайки Микра 22 за вашата техника, вие получавате:

Експресно обслужване

Експресно обслужване и преместване на различна по вид електротехника – бяла и кухненски уреди, които са в ново състояние, годни за употреба, или предназначени за изхвърляне;

Безпроблемно транспортиране

Безпроблемно транспортиране на леки и тежки електроуреди;

Индивидуална оферта

Зависи от спецификата на вашите желания, разстоянието между началната и крайната точка;

Екип

Екип от опитни хамали на ваше разположение, които да изпълняват стриктно посочените задачи;

Извозване

Извозване със специализирани транспортни средства за преместване на обемни и тежки вещи – нови и надеждни бусове;

Надеждност и Сигурност

С професионалните услуги по преместване, които ви предлагаме, не трябва да се притеснявате за състоянието на доверената към нас техника, защото използваме висококачествени опаковъчни материали. С кашоните и опаковъчното фолио предпазваме вашите притежания.

С внимание към детайла!

Персонализирани пакети с Микра 22

Нашата фирма Микра 22 е специализирана в извършването на различни професионални услуги, включително и транспортиране на техника от и до посочен от вас адрес. За целта ви предлагаме персонализирани пакети, в зависимост от вашите нужди, спецификата на превозваните електроуреди, големината, както и разстоянието до желания обект от първоначалната точка.

Доверете ни се, за да получите най-изгодното предложение за преместване и да си спестите усилия, като се доверите на нашия отговорен и професионален екип от хамали.

Допълнителни услуги!

Транспорт до нов адрес или сметище за уреди

Освен да транспортираме вашата техника до ново жилище, предлагаме опция и за пренасяне на старите ви уреди до специално обособено сметище, съгласно разпоредбите за екология.

Отървете се от старите електроуреди без никакви усилия и се сдобийте с нови такива по същия начин – ние ще се погрижим всичко да пристигне на посочения адрес.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button