Преместване на багаж

Ако премествате вашия офис или дом, най-вероятно този вълнуващ момент е съпроводен от много ангажименти, включително и неприятни такива – опаковане и пренос на багаж.

Бързо, Лесно, Качествено!

Преместване на багаж

От фирма Микра 22 ви предлагаме професионален транспорт със специализирани транспортни средства, бусове, които са с обширна площ и могат да помещават голям набор от малки и обемни принадлежности. Доверете ни се за преместване на вашия товар на близки и далечни разстояния за град Бургас и региона. Възползвайте се от атрактивните цени на услугите ни.

Изберете нашите специалисти!

1. Преместване на багаж от врата до врата

С нашите професионални услуги преместването на багаж от врата до врата никога не е било толкова лесно – доверете ни се и се уверете.

Ще дойдем на посочения от вас адрес в посочения ден и час, за да опаковаме, пренесем и транспортираме вашите вещи. От вас не се изискват никакви усилия – свържете се с нас и оставете всичко останало на екипа ни. Независимо дали е тежък или лек товарът – ще се справим без никакви колебания.

Без ограничения!

2. Какви багажи можем да пренесем?

Ключово предимство, което от Микра 22 ви предлагаме, е възможността да транспортираме всякакви багажи – лични вещи, дрехи, уреди, техника, аксесоари и други принадлежности на близки и далечни разстояния.

Как работим?

Какво получавате за услугата:

Фолиране или опаковане при необходимост

Нашият екип от опитни професионалисти ще се погрижи всички ваши вещи да бъдат обезопасени. Тези, които са по-чупливи и крехки, както и електроуредите, следва да бъдат опаковани в специално опаковъчно фолио, което да запази целостта и функционалността им;

Преместване

Ще вземем вашите принадлежности, които сте ни доверили, от посочения адрес, независимо дали е жилищно, офисно или друго помещение;

Транспортиране

За безопасния и експресен транспорт се грижат нашите добре поддържани бусове с голямо товарно помещение;

Разтоварване

Когато пристигнем на посочения от вас адрес за преместване, ние ще разтоварим целия ни поверен товар.

Преместете багажа си с Микра 22

Всички принадлежности, които ни поверите, ще бъдат транспортирани по обезопасен и отговорен начин. При нужда ще опаковаме прилежно някои от притежанията ви, за да запазим тяхната неприкосновеност. Екипът ни се състои от опитни професионалисти, които се отнасят с отговорност към всяка поставена задача и услуга по преместване. 

Свържете се с нас, за да получите индивидуална оферта, зависеща от обема и типа на товара, както и разстоянието, на което искате да бъдат преместени принадлежностите ви.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button