Начало > Транспорт и пренасяне > Изхвърляне на отпадъци

Изхвърляне на отпадъци

Наскоро сте приключили ремонт или ви предстои нанасяне в сграда изцяло ново строителство? Това неминуемо е свързано с изобилие от отпадъци – строителни и битови, които създават некомфортна и замърсена обстановка в обектите.

Бързо, Лесно, Качествено!

Изхвърляне на отпадъци

От фирма Микра 22 предлагаме изхвърляне, разчистване на отпадъци, както и извозването им до сметища и специално обособено зони за отстраняването им, в зависимост от тяхното естество. Свържете се с нас, за да ви изготвим индивидуална оферта на много изгодни цени, с които да разчистите помещенията си от отпадъци без да влагате никакви усилия.

Изберете нашите специалисти!

1. Чисти решения за мръсни отпадъци!

Отървете се от замърсяванията с лекота – потърсете ни и нека заедно направим дома, офиса или друг обект едно по-приятно място за пребиваване. Доверете ни се за чисти, удобни и експресни решения.

Отговорност към чистотата

2. Отговорно извозване на битови и строителни отпадъци

Използваме специални транспортни средства за отговорното извозване на битови отпадъчни продукти, както и такива, използвани в строителството. Запознаваме се предварително с местните норми и разпоредби относно извозването им и винаги ги спазваме.

Как работим?

Техника за изхвърляне на отпадъци

Изхвърлянето на строителни и битови продукти изисква използването на специфична техника, която е в зависимост с разпоредбите и осигурява качествено премахване на замърсяванията. Ние от Микра 22 се грижим за изпълнението ѝ по следния начин:

Спазване на местните разпоредби

Винаги действаме съгласно законовите норми относно строителните отпадъчни материали;

Разделно изхвърляне

Транспортираме и извозваме непотребните материали и отпадъчни вещества до позволените за тяхното позициониране сметища посредством камиони;

Специализирани контейнери

Използваме специализирани контейнери, които позволяват рециклиране на по-късен етап;

Внимание към материалите

Повишено внимание към опасните материали и правилното им изхвърляне.

Ние се грижим за природата!

Спазване на екологичните разпоредби

От фирма Микра 22 действаме с цел опазване на околната среда. Поради тази причина, както и от законова гледна точка, ние спазваме всички актуални екологични разпоредби относно разделяне на отпадъците, транспортирането им до правилни места за разтоварване, рециклиране и правилно отстраняване на опасни материали.

Бързина и качество с Микра 22!

Отървете се от отпадъците с Микра 22

Техниката за изхвърляне на отпадъчни материали, независимо битови или строителни, е сложна, още повече от екологична гледна точка. 

Трябва да помислите за много неща – подходящо ли е конкретното място, как да разпределите непотребните вещи и материали според начина и възможността за рециклиране и много други.

От фирма Микра 22 искаме да ви улесним максимално и да ви отменим в тази трудоемка задача. Възползвайте се от професионалните ни услуги, които включват изхвърляне на отпадъци от дворове, мазета, тавани, жилища, офиси или други обекти. Офертата ни включва и извозването им до сметище.

Имаме решение за старите ви мебели, дрехи, електроуреди и други багажи – само се свържете с нас и оставете всичко останало на екипа ни, съставен от професионалисти. Работим в района на град Бургас.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button