Начало > Професионално почистване > Пране на тапицерия на коли

Пране на тапицерия на коли

Както дома ви, така и колата има нужда от периодично почистване. По време на шофиране, както и при престой на автомобила, започва да се наблюдава замърсяване, поява на миризми и наслояване на прах.

Абонамент с Микра 22

Пране на тапицерия на коли

Както дома ви, така и колата има нужда от периодично почистване. По време на шофиране, както и при престой на автомобила, започва да се наблюдава замърсяване, поява на миризми и наслояване на прах. Една от зоните, които търпи най-голямо замърсяване и има нужда от поддръжка, е тапицерията. Независимо дали тя е от кожа или текстил – важно е да ѝ осигурите щателно почистване.

От професионална почистваща фирма Микра 22 ви предлагаме грижа за интериора, привежданена салона в нов и свеж вид, както и първокласни резултати. Осигурете си комфорт по време на шофиране и чистота на много достъпни цени. 

Как можем да ви помогнем?

Възстановете блясъка на тапицерията

Най-важната част от интериора на един автомобил е неговата тапицерия. Именно тя осигурява удобство както на шофьора, така и на пасажерите. 

Поддържайте я правилно, за да съхраните нейния добър вид във времето и да спестите значителни средства от претапициране в бъдеще. Благодарение на професионалните техники за почистване, които нашият екип използва, салонът ще се освежи и ще придобие изцяло нов вид.

Пране на седалките на колата – стъпка по стъпка

За постигане на безупречни резултати по пране на седалките на колите, ние от Микра 22 прилагаме специфични техники и следваме определена последователност:

Подготовка

Тук се включват дейности, като прахосмукиране, чрез което по-едрите замърсявания, прахови частици и други да бъдат подложени на отстраняване.

Нанасяне на препарати

Използваме специални почистващи средства, подходящи за автомобилни тапицерии, които са под формата на готови работни разтвори или концентрати, които приготвяме на място. На първо място, на третиране и пране подлежат петната, участъците с остри миризми и най-замърсените зони по седалките на колата. След като се оставят да престоят, се изплакват. Продукт се нанася отново върху цялата седалка чрез подходящо средство за разнасяне.

Изплакване

Важна част от прането на салона на колата, е измиването. Уверяваме се, че не са останали следи от замърсяване или почистващ продукт.

Сушене

Използваме уреди, чрез които се ускорява процеса по сушене.

Грижа

 В зависимост от типа на салона се нанася продукт, отговарящ на конкретните специфики и нужди.

Какво да очаквате от нас?

Видове тапицерии на автомобили, за които се грижим

От Микра 22 се грижим както за кожени, така и за текстилни салони, като използваме препарати и почистващи средства, които са подходящи за грижата на конкретния тип.

По предварителен график

Защо да се доверите на Микра 22?

Ако търсите висококачествено и ефективно пране на тапицерията за вашата кола, ние от Микра 22 можем да ви го осигурим. Екипът ни се състои от професионалисти и използваме само качествени професионални препарати и уреди, които ефективно премахват бактериите и замърсяванията. Работим в региона на Бургас, използваме най-иновативните техники, чрез които дори най-дълбоките и упоритите петна ще изчезнат. Свържете се с нас за персонална оферта относно пране на тапицерия и осигурете на вашата кола грижата, от която се нуждае, за да заблести като нова.

Цени

Пране на автомобилен салон

от 15 лв.

/ Пране на автомобилен салон

Свържете се с с нас за допълнителна информация!

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.