Начало > Често задавани въпроси

ЧЗВ

Предлагаме услуги за почистване и транспорт в Бургас, Равда, Поморие, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Каблешково, Кошарица, Тънково.

Предлагаме широк спектър от услуги за почистване, включително общо почистване, пране на килими, почистване след ремонт и други. Всичките ни услуги може да видите на страница Професионално почистване.

Времето за изпълнение зависи от обема на работата. Стремим се да предложим бързи и ефективни решения. Ориентировъчно време за изпълнение можем да направим при предварителен оглед или подробно обяснение на желаната от вас услуга.

Нашата ценова политика е напълно прозрачна. Цените са индивидуално определени спрямо видът и обемът на услугата. Всички цени на услугите ще откриете на страница Ценоразпис.

Предоставяме и пакетни оферти при избор на повече от една услуга, но също така сме готови да изготвим индивидуални предложения според нуждите на клиента.

Ние разчитаме на обучен и отговорен персонал, използване на професионални почистващи средства и системи за контрол на качеството.

Клиентите могат да се свържат с нас веднага и ще предприемем необходимите мерки за разрешаване на проблема, така че да останат доволни от всяка услуга.

Предлагаме транспортни услуги за преместване на дома, мебели, техника и други. Оборудвани сме със собствени нови превозни средства. Всички услуги за транспорт може да видите на страница Транспорт и пренасяне.

Предлагаме гъвкави графици за обслужване – както с абонамент, така и индивидуални заявки от страна на клиента.

Безплатен оглед в подходящо за Вас време!

Call Now Button