Начало > Професионално почистване > Почистване след ремонт

Почистване след ремонт в Бургас и региона

Довършителните дейности, завършването на основен ремонт, както и монтажът на мебели винаги се свързва с безпорядък, прекомерно замърсяване и необходимост от щателно почистване.

Коректност и качество!

Почистване след ремонтни дейности в Бургас

Довършителните дейности, завършването на основен ремонт, както и монтажът на мебели винаги се свързва с безпорядък, прекомерно замърсяване и необходимост от щателно почистване. Независимо дали ремонтните дейности са основни или козметични петната, остатъците от боя по пода, голямото количество прах, със сигурност ще бъдат налице. Задача на майсторите е само да извозят строителните материали, а останалото?

Няма проблем! Ние, Микра 22, обичаме предизвикателствата и умеем ефективно да се справяме с тях. Предлагаме ви надеждни професионални почистващи услуги след ремонт в Бургас.

Бъдете спокойни с Микра 22!

От строителен прах до безупречна чистота

С професионалните почистващи следремонтни услуги, които предлагаме, ще забравите за мръсните подове, следите от боя и други остатъци от строителни материали. 

Прахта, петната, остатъчната дървесина и всичко ненужно, което пречи на безупречния вид на вашия дом и ви се струва почти невъзможно за премахване – Микра 22 ще се погриже всичко да изчезне!

Почистване след:

Какво да очаквате от нас?

Какво включва услугата за почистване след ремонт:

Доверявайки се на нашата фирма за почистване ще получите висококачествено и ефективно изпълнение на задачата до най-малкия детайл. Услугата включва премахване на всякакви замърсявания с професионални машини, щателно почистване на всички повърхности с висококачествени препарати. От Микра 22 ще приведем вашия дом, офис, търговски или друг обект в ново и свежо място след ремонт, с безупречна хигиена и без следа.

По предварителен график

Защо да изберете Микра 22?

От Микра 22 ви предлагаме висококачествено почистване след ремонт, като освен еднократни услуги, имаме опция и за абонаментни. Възползвайте се от нашия професионализъм, стриктност при изпълнение на поставените задачи, усърдна работа и гъвкавост във времетраенето, датите и часовете. 

Почистването след ремонт е трудна задача, която може да отнеме голяма част от вашето ценно време – не губете усилия и се отдайте на любимите си занимания, а оставете довършителните задачи на нас. Свържете се с нас, за да получите изгодна оферта за безупречна чистота и нов облик на дома си!

Ценоразпис

Почистване след ремонт

от 5,5 лв/м2

/ Извършва се от 2/3 човека

Свържете се с с нас за допълнителна информация!

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button