Начало > Професионално почистване > Еднократно основно почистване

Еднократно основно почистване

Вашият дом или работно място са в окаяно състояние? Цари хаос, мръсотия и не можете да се справите самостоятелно? Няма проблем! От Микра 22 ви предлагаме еднократно основно почистване, с което всяко едно помещение да се преобрази и да заблести!

Възползвайте се от нашите атрактивни оферти за региона на град Бургас и си спестете личните усилия и време. Осигурете си комфорт и чистота на много добри цени!

Пеобразете пространството си!

Почистване от професионалисти

Нямате достатъчно време, ресурс и умения да направите основно почистване? От Микра 22 ви предлагаме помощ, след която дори най-замърсените повърхности ще блестят от чистота. Използваме професионални препарати и техника, като съобразяваме типа и нуждите на всяка повърхност.

Какви елементи включва?

Еднократно почистване включва

Основното чистене може да включва и други услуги, които са по желание от клиента, като пране на мека мебел, килими и други. Цената се определя по договаряне, в зависимост от услугите, които клиентът желае, квадратурата на обекта, както и степента на замърсяване.

Измиване на прозорци и на подова настилка

Измиване на прозорци и на подова настилка независимо от нейния тип паркет, ламинат, плочки;

Дезинфекция

На баня и тоалетна. За премахване на бактериите и замърсяванията се използва парочистачка, която елиминира микроорганизмите на 99%;

Премахване на прах и замърсяване

Премахване на прах и замърсяване от различни повърхности, включително кухненски електроуреди и друга техника.

Какво да очаквате от нас?

Какви места можем да преобразим?

Независимо дали търсите еднократно основно почистване на апартаменти, къщи, жилищни входове, складове, офиси или търговски обекти – от почистваща фирма Микра 22 ще постигнем ефективно и цялостно преобразяване. Обработваме и дезинфекцираме различни по вид помещения – бани и тоалетни, стълбища, кухни, всекидневни, спални и други.

Предимства

Нашето еднократно основно почистване

С еднократно ни основно почистване, вие ще получите безупречни и неузнаваеми резултати. Независимо от степента на замърсвяване и сложността по изпълнение на задачата, от Микра 22 ще се справим безпроблемно. Екипът ни е съставен от професионалисти, с опит в областта на динамичната работа.

Подхождаме с разбиране и предлагаме гъвкави условия – възможност за уточнение на точен ден и час, в който ще ви бъде удобно да ви посетим. Цените ни са достъпни, а актуална и персонализирана оферта ще ви представим след безплатен оглед на обекта.

Ценоразпис

Основно почистване

От 4,5 лв/м2

/ Извършва се от 2/3 човека

Свържете се с с нас за допълнителна информация!

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button