Начало > Транспорт и пренасяне > Хамалски услуги > Преместване на музикални инструменти

Преместване на музикални инструменти

От Микра 22 ви предлагаме да ви заместим в тази отговорна задача и да ви предложим индивидуална оферта за пренасяне. Възползвайте се от нашите достъпни цени.

Бързо, Лесно, Качествено!

Преместване на музикални инструменти

Ако притежавате музикални инструменти и ви се налага пренасяне, то най-вероятно знаете, че това не е толкова лесна задача и изисква повишено внимание. Особено при по-обемните и тежки такива, като пиана, орган и арфи, понякога транспортът може да изглежда като цяло предизвикателство.

Как работим?

Безопасно преместване

Сигурността на вашето оборудване и надеждността на преместването им се гарантира от:

Транспортиране

Нашия опит в транспортирането на такъв тип принадлежности – както ударни, така струнни, духови и клавишни;

Безопасност

Надеждността и безопасността се гарантират от професионалното опаковане;

Екип

Екипът ни е съставен от отговорни хамали, разполагащи със специализирани транспортни средства – бусове, които имат специална техника на пренос на такъв тип ценни вещи.Ценоразпис в зависимост от индивидуална изготвена оферта.

Допълнителни услуги!

1. Специалисти по преместване на пиана

Ако имате орган или пиано, ние от Микра 22 сме правилния избор за вас. Имаме богат опит в пренасянето на клавишно музикално оборудване и разполагаме с обширно място за съхранението им по време на транспорта.

При преместването и стоварването им на посочения адрес в новия дом ще ги разопаковаме.

Транспортни услуги!

2. Превоз на големи струнни инструменти

Независимо дали имате големи или малки струнни инструменти, като арфи, виолончела или контрабаси, за нас изпълнението на професионалната транспортна услуга ще бъде безпроблемна. Бусовете ни разполагат с обширна площ в товарното помещение, където да се съхраняват в безопасност.

Правим преместване на барабани, саксофони, кларинети, флейти, както и всякакви други ударни, духови и електронни приспособления с различен обем и тежест.

Транспорт с Микра 22

Независимо дали се занимавате професионално с музика и се нуждаете от транспорт на музикално оборудване за събития, концерти и мероприятия, местите студиото или жилището си другаде и имате нужда от професионални услуги – ние сме насреща. От Микра 22 разполагаме с подходящи транспортни средства, бусове, които могат да помещават както по-малки, така и по-големи и тежки ударни, струнни, електронни и духови музикални инструменти.

Ние гарантираме тяхната сигурност и стабилност по време на преместването, както и непокътнат външен вид и функционалност – ще ги откриете по същия начин, по който сте ни ги поверили. Възползвайте се от нашата професионална помощ, спестете усилия и се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта на изгодни цени.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button