Начало > Транспорт и пренасяне > Сглобяване и разглобяване на мебели

Сглобяване и разглобяване на мебели в Бургас и региона

Закупили сте ново обзавеждане или искате да разглобите старо такова с цел преместване в друг дом или офис или замяна на стари мебели с нови? Понякога схемите, които производителите дават са много сложни и изискват опит, специални инструменти и прецизност, с които не всеки разполага.

Бързо, Лесно, Качествено!

Сглобяване и разглобяване на мебели

От фирма Микра 22 ви предлагаме отлично решение за град Бургас и региона – доверете ни се. Разполагаме с екип от опитни професионалисти, разполагащи с нужната техника и умения, които да извършат монтаж и демонтаж на вашите притежания със завидна бързина. Потърсете ни и се възползвайте от атрактивните цени.

Как работим?

От плоски опаковки до завършена мебел

Почти всяко обзавеждане пристига в пакети, с конкретна схема за изпълнение и изисква влагане на време и усилия в монтаж. Нашата фирма ви предлага цялостно завършване на проекта – от опаковка до готова за употреба мебел.

Микра 22 предлага професионално сглобяване което включва:

Разтоварване

Възможност за товаро-разтоварна дейност, като допълнение;

Екип

Екип от професионалисти с богат опит в сглобяването и разглобяването на конструкции, които да се погрижат за всяко ново ваше притежание или за демонтаж на старото такова;

Сглобяване и разглобяване

Използване на необходимите инструменти и наличие на специални умения по сглобяване и разглобяване;

Безплатна Консултация

Безплатна професионална консултация и изготвяне на индивидуална оферта.

Допълнителни услуги!

1. Разглобяване и опаковане на мебели

Ако искате да се отървете от старото си обзавеждане или да го пренесете на ново място, нашата фирма може да ви помогне. Предлагаме ви висококачествени услуги по разглобяване и опаковане.

Не предлагаме дърводелски услуги, както и рязане на съответните конструкции. Свържете се с нас, за да получите подробна информация относно сглобяването и разглобяването.

Транспортни услуги!

2. Опция за доставка от магазини

Освен сглобяване и разглобяване, предлагаме и възможност за доставка на обзавеждане от магазини. Много производители не предлагат организиран превоз и налагат организирането на собствен такъв. От Микра 22 можем да се погрижим за транспортирането на закупените модули или цялостно обзавеждане.

Вие поръчайте желаните артикули, а ние ще ви ги доставим до посочения от вас адрес.

С внимание към детайла!

Вашият надежден партньор - Микра 22

Ако търсите дълготрайно обзавеждане за вашия дом или офис, трябва да обърнете внимание не само на производителя и неговото реноме, но и на този, който ще сглоби принадлежностите ви. Доверете се на нашия екип от опитни професионалисти, които с радост ще ви помогнат да превърнете отделните компоненти в една завършена и готова за употреба конструкция.

Ако имате нужда пък да демонтирате даден модул, за да изхвърлите или да преместите местоположението му – отново ще ви помогнем. Ние сме на ваше разположение за изготвяне на индивидуални оферти. С Микра 22 всичко е лесно, удобно, извършва се с прецизност и бързина.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button