Преместване на офиси

Ако бизнесът ви се развива, искате да смените офиса си с по-голям и уютен, или просто локацията вече не ви удовлетворява – значи е време за преместване. Това обаче е трудна и деликатна задача, защото освен да изберете подходящо място, където да продължите своята дейност, ще трябва да обърнете внимание и на транспорта на всички вещи.

Бързо, Лесно, Качествено!

Преместване на офиси

Техника, бюра, столове, мебели и аксесоари – всички те изискват повишено внимание  при преместването и достатъчно голямо транспортно средство, което да ги вмести. Няма проблем!

От фирма Микра 22 ще ви помогнем чрез професионални услуги по преместване на офис принадлежности, независимо от големината им. Възползвайте се от изгодните ни оферти.

Как работим?

Безпроблемно преместване на офиси

Ако решите самостоятелно да се заемете със задачата по пренасяне на офисните принадлежности от една локация до друга, може значително да се затрудните и да изпитате редица проблеми. От Микра 22 ви предлагаме безпроблемно извършване на поставената задача, което се гарантира от следните особености:

Товарен автомобил

Разполагаме с товарен автомобил, който притежава достатъчно пространство за съхранение на вещи от всякакво естество и с различна големина;

Екип

Екипът ни се състои само от професионалисти с богат опит в областта на преместването, превоза, сглобяването и разглобяването на всякакво обзавеждане;

Дисциплина

Работим дисциплинирано, отговорно, експресно и спазваме всички норми.

Изберете нашите специалисти!

Индивидуални оферти

Ще ви изготвим персонализирана оферта и изгодна крайна цена за услугата, като съобразим обема на офис принадлежностите, разстоянието между локациите, спецификата на товара и други особености.

Отговорност към клиентите

Опаковане на мебели и техниката

За да гарантираме безопасността на мебелите и техниката, нашите екипи разполагат с опаковъчни материали, посредством които да опаковат щателно и солидно поверените офис принадлежности.

Отговорност към техниката

Гаранция за техниката

Ако се притеснявате дали вашата техника ще претърпи повреди, проблем с функционалността, промени във външния вид – недейте. От Микра 22 даваме гаранция за изрядността на всички поверени устройства, както и се грижим за тяхното професионално, надеждно и обезопасено опаковане.

С внимание към детайла!

Преместете офиса си с Микра 22

Преместването на работното място, заедно с всички прилежащи устройства, компютри, аксесоари и мебели, никога не е било по-лесно! От Микра 22 ви предлагаме да спестите усилия и време в търсене на подходящо транспортно средство и да ни се доверите.

Екипът ни, отговорен за благополучието по опаковане, пренасяне и транспортиране на притежанията ви, е опитен и се състои от професионални и отговорни хамали. Отнасяме се с нужната прецизност и спазваме всяка задача внимателно и безупречно. Доверете ни се и си осигурете безпроблемно пренасяне в град Бургас, както и региона, на много изгодни цени.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button