Начало > Склад

Склад

В съвременния материален свят, всеки човек притежава множество вещи, част от които са трудни за съхранение, особено когато не разполагате с голямо пространство.

Бързо, Лесно, Качествено!

Имате нужда от склад?

От Микра 22 сме се погрижили за целта. Представяме ви възможност за съхранение на склад. Погрижете се за своите вещи, запазете ги непокътнати и едновременно с това може да се наслаждавате на оптимизираното си пространство, свобода и ред във всяко помещение. Организирайте притежанията си и ни се доверете на много атрактивни цени.

Как работим?

Нямате пространство – няма проблем

Ако живеете в малко жилище, независимо собствено или под наем, най-вероятно често се сблъсквате с ограничеността от гледна точка на недостатъчното пространство. Някои вещи, като зимен или летен комплект гуми за кола, мебели и покъщнина, могат да заемат голяма част от стаите, а при липсата на зона за съхранението им – да ви създадат проблем.

От Микра 22 обаче предлагаме атрактивно предложения – вие ни доверявате вашите притежания, а ние ги съхраняваме в безупречен вид на специално обособено за целта място. Нашият склад е охраняем и гарантираме за неприкосновеността на доверените ни предмети.

Можете да ни потърсите при необходимост от:

Складиране на мебели и покъщнина

Ако се премествате от едно жилище в друго, или ви предстои ремонт на апартамента, къщата или работното място, то ние сме правилните доверители, на които да поверите притежанията си. Предлагаме възможност за складиране и на уреди;

Съхранение на превозни средства и гуми

Освен мебели, предлагаме и възможност за складиране на превозни средства, като мотори, велосипеди и скутери, както и комплект гуми, на които не можете да намерите място вкъщи или в гаража.

С внимание към детайла!

Достъп до склада с предварителна уговорка

Предлагаме достъп до склада, където се съхраняват всички вещи, с предварителна уговорка в посоченото работно време – от понеделник до събота в часовете от 8 сутринта до 18 часа вечерта. Очакваме заявките ви.

Отговорност към клиентите

Получете персонална оферта за складово място под наем

От фирма Микра 22 ви предлагаме съхраняване на различен тип притежания в склад, като за услугата ще ви изготвим персонална оферта на много атрактивни и достъпни цени.

Без значение дали правите ремонт, пренасяте се от едно жилище в друго или просто не разполагате с достатъчно свободно място, където да помещавате всичките си притежания – нашата фирма е тук, за да ви помогне.

Складът ни е голям, разполага с обширна площ, пригоден за съхранение и помещаване на голям набор от притежания. Оборудван е със специални стелажи, както и осветление, за да наблюдава неприкосновеността и изрядността на всички предмети в него.

Call Now Button