Начало > Професионално почистване > Абонаментно почистване

Абонаментно почистване

Едно от основните неща, които осигуряват уют, независимо дали се намирате вкъщи, в офиса, в търговския си обект, е поддържането на добра хигиена. 

Абонамент с Микра 22

Почистване на абонамент?

Едно от основните неща, които осигуряват уют, независимо дали се намирате вкъщи, в офиса, в търговския си обект, е поддържането на добра хигиена. Това задължение обаче изисква време и усилия, които трудно бихте отделили в забързаното ежедневие. В резултат на това мръсотията се трупа, задачите ви се увеличават, а комфортът се понижава.

От Микра 22 ще ви дадем едно практично и лесно решение, с което ще поддържате мястото ви винаги чисто, като едновременно с това си спестите времето и труда – професионално абонаментно почистване.

Абонаментно Почистване

Животът е твърде кратък, за да почиствате сами!

Динамичното ежедневие, съвкупността от много и разнообразни задачи в работни и домашни условия, могат да попречат на вашата заслужена почивка и удовлетвореност от живота.

Няколко часа седмично в домакински задължения на фона на минимално количество добре прекарани моменти? Безпорядък, хаос и мръсотия? Вече не! Животът е твърде кратък – възползвайте се от професионални абонаментни почистващи услуги от нас, Микра 22.

Предимствата на абонаментното почистване!

Освен единично, ви предлагаме и абонаментно почистване в региона на Бургас. Предимствата, които този метод за поддържане на чистотата предлага, са множество. Основните плюсове на абонаментните услуги, са:

Постоянно чиста среда

Екипът ни влага цялото си усърдие и усилия, за да ви осигури максимално чиста среда. Премахване на замърсявания от всякакви повърхности и постоянни блестящи резултати;

Спестяване на време

Докато ние се грижим за чистотата, вие може да оползотворите времето си по много по-добър начин, като се отдадете на любими занимания или работни задачи;

По-добро здраве

Освен на комфорта, нивото на хигиена влияе и на здравето. Знаете ли, че акарите, които се натрупват, както и микроорганизмите, които внасяте от външната среда, могат значително да повлияят на вашето здравословно състояние? Алергии, дихателни проблеми, инфекции, вируси са само част от опасностите. 

Какво да очаквате от нас?

Стъпките на процеса по почистване с абонамент

Къде можем да почистваме с абонамент?

Ако имате апартамент, къща, склад, търговски обект, офис, независимо ваша собственост или под наем, ние ще се погрижим да получите безупречна чистота. Почистваме и входове с абонамент. След като се свържете с нас, процесът по абонаментно почистване протича по следния начин:

Осъществяване на консултация и оглед на обекта.

По време на консултацията ще изясним процедурата и цеообразуването в зависимост от квадратурата и вашите изисквания.

Определяне на услугите

Определяне на услугите, отговарящи на стандартна ежедневна хигиена.

Определяне на цената

Тази част от процеса се основава на фиксирани ценови условия, приложени в сайта ни. Цената зависи от квадратурата и броя на почистване – ежедневно, седмично, месечно, като е еднаква за всички типове помещения. За големи обекти над 130 кв.м. квадратура се изготвя индивидуална оферта от наша страна към вас.

По предварителен график

Защо да изберете почистване с Микра 22?

Почистващите услуги по предварителен график са отлична възможност за хората, които обичат коректно изготвените планове и яснотата. По този начин вие можете да ангажирате ежедневието си спрямо вашите предпочитания и задачи, докато ние поддържаме уюта и чистотата в дома, входа или работния обект.

Избирайки Микра 22, вие се доверявате на професионализъм, предоставяме много добра гъвкавост при изпълнение на уговорките и отлични крайни резултати, които ще се погрижим да запазим във времето. Поддържайте уюта без да влагате никакво време и усилия. Свържете се с нас, за да изготвим заедно перфектно стикован план, който ви удовлетворява.

Свържете се с нас!

  Отзиви

  0,0
  Rated 0,0 out of 5
  0,0 от 5 звезди (на базата на 0 мнения)
  Отлично0%
  Много добро0%
  Средно0%
  Лошо0%
  Много лошо0%

  Все още няма отзиви. Бъдете първият, който ще напише такъв.

  Call Now Button